Im Verbund der Diakonievij
 • FairCare

  condiții corecte și legale de muncă pentru o îngrijire profesională a persoanelor în vârstă

 •  

  FairCare

  condiții corecte și legale de muncă pentru o îngrijire profesională a persoanelor în vârstă

   

   

CE OFERIM NOI

În centrul activităţii noastre la FairCare stă omul, fiinţa umană. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a vă oferi dumneavoastră, ca îngrijitor un loc de muncă legal, în condiţii echtabile şi conform principiilor etice în Germania.

Astfel vă oferim prin FairCare:

 • Sprijin din punct de vedere organizatoric, birocratic şi lingvistic pentru a asigura o colaborare cât mai eficientă şi o convieţuire optimă.
 • Un loc de muncă ca îngrijitor, respectând toate normele legale şi conform principiilor etice şi morale.
 • Persoane de contact în limba maternă, atât pe durata procesului de aplicare cât şi pe perioada şederii în Germania.

Prin noi puteţi lucra fie în cadrul modelului  „Tandem“ „ (angajare cu jumătate de normă în duet cu o parteneră sau un partener tandem cu care lucraţi alternativ în schimb conform programului întocmit în prealabil (50% timp lucrat în Germania normă întreagă, urmat de
50 %  sejur acasă, în ţara de reşedinţă.

Sau ca „Dauerkraft“- normă întreagă, (38,5 ore pe săptămână, cel puţin o zi liberă pe săptămână şi concediu legal plătit).

De peste 130 de ani ne dedicăm consilierii şi protejării femeilor aflate în procesul de migrare, sprijinim persoanele în procesul calificării profesionale sau a căutării unui loc de muncă indiferent de vârstă, sex, naţionalitate sau orientare ideologică.